Loading...
Maandag - Vrijdag 8:30 - 17:00 uur

Menu

K-VISION en profine Nederland

profine Nederland b.v. is 100% dochter van profine GmbH ook wel genoemd de 'International Profile Group' uit Duitsland. profine GmbH heeft wereldwijd productielocaties voor kunststof deur- en kozijnsystemen onder de merknamen Kömmerling, Trocal en KBE. profine GmbH is sinds april 2012 eigendom van de Duitse particuliere investeerder Dr. Peter Mrosik, tevens CEO.

In Nederland is profine sinds 1969 actief op de nieuwbouw- en renovatiemarkt met onderhoudsvriendelijke kunststof producten voor gebouwen. Deze producten dragen de merknaam K-VISION Kozijnen en vormen de nieuwe generatie kunststof bouwproducten voor opdrachtgevers van deze tijd.

Duurzaam en circulair
profine is wereldwijd actief en levert een bijdrage aan internationale materiaalstromen. Ons doel is een product dat niet weggegooid of afgebroken hoeft te worden, maar volledig herbruikbaar is. Wij streven een zo efficiënt en effectief mogelijk materiaalgebruik en materiaalbeheer na. profine faciliteert daarom onder andere hergebruik van producten en onderdelen. Restmateriaal wordt gedeeld binnen onze klantenkring.

Kiwa Covenant Circulair Ondernemen
profine heeft als allereerste systeemleverancier het Kiwa Covenant Circulair Ondernemen in ontvangst mogen nemen. Kiwa heeft alle processen beoordeeld en vastgesteld dat profine met het kunststof 
K-VISION profielsysteem een circulaire werkwijze hanteert. Een geweldige bewijsvoering voor het bedrijfsdoel om met K-VISION kozijnen een bijdrage te leveren aan een betere wereld. Lees hier meer over K-VISION en circulair ondernemen. 

Innovatie 
profine Nederland onderscheidt zich met K-VISION kozijnen door te blijven innoveren. Zo kunnen wij samen met onze verwerkers kwalitatieve producten bieden die voldoen aan de laatste eisen op het gebied van duurzaamheid en energiezuinigheid. En daarnaast ook innovaties introduceren zoals de WindStopper en het mooiste kozijn van Nederland met het revolutionaire kleursysteem proCoverTec. 

Slankste profiel op de markt
K-VISION is het allerslankste verdiepte kunststof kozijnprofiel op de markt. Met een aanzichtbreedte van slechts 63mm onderscheiden K-VISION Trend, Cube en City kozijnen zich van de rest. De strakke en slanke kozijnprofielen brengen een drietal prominente voordelen met zich mee:

- Meer glasoppervlak, dus meer lichtinval.
- Lagere Uw waarde door een betere kozijn-glas-verhouding.
- Architectonisch verantwoord vanwege het slanke aanzicht.

Partners
K-VISION kozijnen zijn verkrijgbaar via onze officiële partners. Deze professionele kozijnfabrikanten verwerken onze kozijnprofielen tot volwaardige kozijnen en verzorgen ook de montage. 

 

Voorblad Covenant Circulair Ondernemen

Vragen of een afspraak maken?
Ons team helpt u graag.